Wednesday, 12 September 2012

Tuesday, 11 September 2012

CARA MENGATASI MASALAH MANUSIA BANYAK TANYA KETIKA MENONTON FILEM

  Cara mengatasi masalah manusia banyak tanya ketika menonton filem tak kira samada di rumah atau pawagam...Adalah sangat menganggu bila and menonton filem-filem dengan jenis kawan atau spesis manusia yang banyak tanya ketika anda menonton..."bagus budak ni banyak tanya" 

contoh soalan spesis manusia banyak tanya

  1. eh, apa jadi ek lepas ni?
  2. weiii tu hantu ke ape?
  3. ko rasa mati tak hero tu lepas nie?
  4. kenapa perempuan tu tak nak terima lelaki tu ha?
  5. takde cara lain nak hapuskan hantu tu ke?
nak tengok felem pun x senang
Soalan-soalan yang sangat menganggu seorang penggemar filem yang sedang asyik menghayati jalan cerita filem tersebut di ganggu oleh soalan yang bertanyakan kesudahan la aper lah...sedangkan kita ini penonton bukannya pengarah!!!.. kepada yang rajin menjawab soalan tu silakan menjawab ,tetapi yang kurang nak jawab lebih baik diam...

Contoh jawapan bagi manusia banyak tanya

  1. entah!!..
  2. tak la manusia yang berlakon jadi hantu!!
  3. kalau dah nama tu pelakon ajal dia bila2x..
  4. banyak kali dah aku tengok pelakon ni kawen..
  5. nak di jadikan cerita hantu lagi power dari manusia!!..
Gunakan cara kekerasan!!!!

sediakan dulang plastik tau kan dulang tu ape??..nak ada umphhh lagi guna dulang besi..sediakan di sisi anda!!.. tiap kali soalan terpacul keluar dari mulutnya hayun terus ke kepala. Bahagian kening paling cun kasi weng!!! kepala dia..mungkin hayunan dulang besi atau plastik tepat di kening bisa membuat si banyak soal ini akan menghentikan perangai banyak tanya dan fokus pada tontonan dan selepas habis menonton barulah buat ulasan mengenai filem tadi.. jangan lupa jemput manusia yang kena hempuk dengan dulang tadi..itu pun kalau dia nak berkongsi pengalaman pening beliau selepas di hempuk dengan dulang besi..