Saturday, 29 October 2011

Nabil Vs Zizan ( Negeri Sembilan VS Terengganu)

Eh Bai....den nak tanyo la kan agak2x eh team mano monang pialo malaysia semalam??..
sudah tontu la nogori sembilan Baiii..... dah bobuih dah mulut den cakap nogori masih lagi ekau tak perasan..
terengganu kalah bai...kono 2 - 1 tapi takpo sobab zizan kato eh.. den nak toraiiii....
Dok rok Cetong!!!!!!...

Nabil Zizan 
ambik 2 huruf depan setiap nama dah jadi 

perghhh
perghhh
perghhh
perghhh
perghhh
perghhhhhhh

NAZI

kepada namanya yang terpapar dalam blog ni mahupun peminatnya  jangan pulak jadikan isu kehkehkehkeh...

Friday, 28 October 2011

Gerenti Tak Mengandung Dara dan Keterunaan Terpelihara...

Pernah dengar istilah Dry Humps?? 


 Salah satu babak dalam filem Bad Teacher lakonan Cameron diaz ada adegan dry hump


ni contoh lagi satu berkenaan dengan dry humps

   Salah satu cara memuaskan nafsu tanpa penis di masukkan ke dalam vagina dan tak perlu berbogel..jimat tanpa membeli kondom dan tak perlu risau akan risiko pasangan anda mengandung . Dan yang belum berkahwin tu cepat2x lah berkahwin dan kalau yang belum berkahwin jangan nak menggatal buat bende gini harusnya anda batas dalam perhubungan anda yang belum sah tu..Gunds setakat nak bagi info jerr.. kalau buat jugak ...lantak korang la wakakakaka.... jangan tanya sedap ke tak kat Gunds sebab gunds tak pernah buat lagi...kahkahkah...dan takkan buat sebab belum sah lagi wokehhh!!!!

Thursday, 27 October 2011

Cerpen Pendek: Kisah Mr G Lelaki Dan Perempuan

G = Gundala     X

G =  Gajah      X

G = Gayah       X

G = Google      X

G = G-Strings  Yezaaaaa!!!!Kisah 1

Ada tikus tak??
kisah dulu-dulu .Rakanku seorang lelaki maskulin sebab dia suka beli majalah maskulin tapi aku setia dengan majalah muzik yang sudah menjadi darah dagingku ketika zaman study aku..cerita balik pasal kawan aku tadi kerana kemaskulinan nya itu dia memang agak terikut dengan fesyen-fesyen terkini..tak tertinggal jugak fesyen seluar dalam lelaki .macam biasa la gaji dah masuk shopping sakan la dan memasing nak ganti celana dalam..."uiii G string lelaki..." katanya dengan bangga membeli hampir sebulan G string beliau menjadi bahan jenaka rakan-rakan serumah. ada kisah di sebalik G string itu ketika kami berkonvoi pulang ke kampung tertiup angin dan menampakkan bahagian belakang badan dan ternampak la akan tali G strings warna kehitaman itu menonjol di pungkok beliau..dan kebetulan pula di belakang awek ex-5 tersenyum lebar melihat kejadian yang telah tertulis itu.Namun bangganya beliau terhadap spender G string itu tidak kekal lama kerana ibunya sendiri telah memotong tali spender G strings beliau itu sambil berkata " Jang spender apo la ekau boli ni pelik benar mak tengok ni ha.. laaa terkeluaor bonang mak gunting yo... kahkahkahkah... " mak...la hai yang mak gi gunting tali spender den kenapo!!!.. la mak tau ingatkan benang spender terkeluar..paling aku teringatla dia kata pakai spender macam ni senang jer selak tali kalau nak berak...Kisah 2

Sosak dado den..
Sedang aku berjalan-jalan di sebuah pasar raya dengan menolak troli di iringi oleh awek aku ...maka terpandanglah seorang pekerja pasaraya tersebut menongengkan dirinya untuk mencapai sesuatu yang di luar keupayaannya  maka terlihatlah akan tali spender G string beliau .... dah lah lawa tapi bontot ko telah ku masukkan dalam data kepala otak aku...kahkahkah... bukan macam bontot dalam gambar tu...maunya muntah tanpa henti dalam seminggu.. 

Tuesday, 25 October 2011

Gundas Special Edition....GUNDAS!!!!


Dua Insan Sekolah Bercinta

Ayat-ayat yang di kategorikan gatal kelentit Level 4 dek virus cinta sang remaja yang bersekolah ....


   rindu hero sye...sye na tgor hero sye ...p.....sye tkodd atiyy sye mseyh lom muadd tok awk..sye na awk tawu..sye miz  awk..sgad-2 wak..


KahKAHkAHkHa... terok betul dak2x skrg uw... kecik2x tak nux belajaw agame...banyak sgt tgok citew korea uh...
( eh Gunds pulak terikut cara2x penulisan budak sekarang kahkahkahkah)ni la generasi yang akan melahirkan anak-anak luar nikah dan anak-anak yang bakal di buang di lokasi yang tidak di ketahui umum..