Saturday, 22 October 2011

Thursday, 20 October 2011

Gambar Lelaki Celakak

SUKE LA AMBIK GAMBAR GINI???... TAK LAMA LAGI BERUK 2 EKOR NI RASE MCM DORANG BUAT KAT ANAK ANJING TU....KAHKAHKAHKAHKAHKAH... FUCK TAK FUCK..KENA BALAS BALIK LARAT NAK TUNJUK JARI TENGAH TU??? INGATLA TUJUAN BINATANG DI CIPTAKAN KAT DUNIA ATAS ALASAN APA??

FUCK 

Wa mau Merayu ( Melayu) Maaaa..

terlalu menonjol...sihat bak juara 
    Wa tala tolak joloh (jodoh) sama melayu maaa...tala hattt munya maaa... lia olang makan nasi lemak wa pun makan nasi lemak maaa... lia olang suka makan yong tao fu wa pun makan juga maaa... satu bende saja melayu, cina tala boley makan tapi masuk ikut mulut juga maa!!!.... mintak lokok ( rokok)  sebatang!!!.. memang umphhhh amoi cina ni... kekuatan dan aura yang ada pada amoi cina adalah senyuman mereka dan ketika panas terik membayangi cahaya matahari pipi mereka akan merah euwwww manyak cutee... macam amoi HOT kat gambar sebelah ni...FUhhhhh.... laju pernafasan Gund menandakan yang gun normal dan bernafsu terhadap kaum yang berlainan jenis alat kelamin perghhh " julie mali wa belanje lu makan tembikai" wahahahaha... kalau dapat jadi bini ni akan ku didik dengan ilmu agama dan menjadikannya antara golongan wanita@ muslimah  penghuni syurga ...kalau separuh orang akan komen "kalau aku dapat si julie ni sebulan 1hari 4 jam aku tak keluar rumah ..." asyik kerja nak beromen bila lagi nak beramal berooo...!!! ingat hidup sampai tahun 2020 ke?? kahkahkahkah.... ( aku ku tutup segala yang terdedah ... yang boleh melihatnya adalah aku... jika aku suaminya nya... :P

Wednesday, 19 October 2011

Entri Marathon..

Ni la entri Marathon namanya sebab idea mencurah macam air hujan yang turun mencurah dari atap zink kandang lembu tok aki aku.. kenapa ada unsur lucah dalam entri aku kebelakangan ni??..kerana  
IKUT SUKA AKU LA BLOG AKU... Tapi tujuannya memang la tidak berentrikan benda-benda tersebut tapi atas sebab yang munasabah ... aku cuma meluahkan perkara sebegitu di blog ini saja bukan di laman sosial yang popular tuhh...segan huahuahuahuahua....dah la nak tido... esok banyak kerja mau di beresin!!!..di opis ..

Alahai....ni pun Yoko jugak ( Hasil Carian google)

  Dengan niat murni lagi suci ....jiwa yang tenang dengan tidak di serabutkan dengan hal-hal yang boleh membangkitkan nafsu .Maka pantaslah  jari jemariku menaip Yoko-yoko iaitu sejenis ubat jenis sapuan yang di gunakan oleh pakcik2x makcik2x abang2x kakak2x yang sakit urat sendi lutut,belakang..dan hasil carian yang agak mengejutkan iaitu ...
  • Yoko ( bini mendiang john lennon) 
  • Yoko Kumada ( model seluar dalam kot) 
  • Yoko Mitsuya ( kerani sekolah kebangsaan jepun) 
Yoko matsugan
Ni baru betul yoko-yoko...  
  

Lelaki Sangap Makan Tembikai


Tembikai @ Watermelon dulu Gunds ada seorang awek.... aku belanja dia makan tembikai .Lepas dia makan tembikai tetiba jer dia muntah.... Eh??? awak mengandung?? terus di tampor aku
 ( tamparan mesra)  ...lepas dari itu kalau bergurau mesti berkaitan dengan tembikai ....akhirnya dia tinggalkan aku kerana gurauan tembikai yang melampui batas...sedangkan aku cerita pun dia boleh nak   muntah.. Perghhh!!!!...kahkahkah...dan sejak dari peristiwa itu juga aku mengharamkan diriku memakan tembikai sebab aku pun nak termuntah... 

Monday, 17 October 2011

Teruk Betul Pakaian manusia ni sekarang 
COMEL+ KETAT SELUAR+ LURAH DENDAM = hOLEYYY

Sunday, 16 October 2011

kesuburan Korok MUng!!!!...

Festival Makan Kucing + Peru + Meningkatkan Kesuburan + SUbur Yang Amat = Sungguh Bongok