Friday, 18 November 2011

Ternyata Aku bukan Milik Kau

Kata-kata yang akan terlempar dari seorang wanita atau lelaki atau perempuan yang berbisa.... kononnya bisa la.. ada 2 jenis manusia yang suka kata-kata macam nie samada  dia suka di tinggalkan ataupun dah ada yang lain...hahahaha sedih la konon...kahkahkah TAHIK sedih..kalau salah orang cakap mcm ni direct pulak aku rasa dah kene hidang penampar dah ni.. 

Menang Sudah...

Gund pun tak berapa nak faham sangat dengan sebuah negara ni..selalu saje la nak memperlekehkan negara orang lain konon bangsa mereka terlalu bagus...pendidikan mereka terlalu bagus dan macam-macam lagi segala macam yang diperkenalkan oleh negara kita mereka akan kata kita mencurinya dari adat dan budaya mereka??.. Haiyaaaa dah nama pun manusia takkan nak salahkan Tuhan sebab cipta semua manusia sama saja ada kaki,badan,tangan dan kaki   ....memang bangsa kepala banar...betullah...

Wednesday, 16 November 2011

Tuesday, 15 November 2011

ARGHHHH.....ARGHHH...

ARGHHHH AKU RINDU PADAMU...
SETENGAH MATI...
ARGHHH AIR MATAKU 
SETENGAH BALDI ....

Monday, 14 November 2011

Kehadiran dan Jalinan kali yang ke-3

   Aku malas sebenarnya nak melayan ex aku ni... kehadiran kali pertama tu memang la seronok dan bagaikan diri ni tiada yang kosong...tapi bila tidak di pedulikan membuatkan aku jadi tak keruan ( CEHHH) gundah gulana ala gundala...  kali ke dua jalinan kembali... hmmm layanlah walau ada sakit hati...kali ketiga hmmm layanlah...malas aku nak layan manusia macam nie..time senang ingat ke?? time susah baru nak cari...entah lah manusia...manusia..

Sunday, 13 November 2011

The Power of tetek!!!..

Sama tapi tak serupa..
Gambaran belakangnya
    emphhhhhh masih terbayang-bayang akan besar nya buah dada wanita itu dalam fikiran ku..memang menjadi perhatian...walau rupanya tidaklah secantik wanita-wanita penari dalam kumpulan KPOP yang menjadi kegilaan. body tu...lagi la jauh seksi pompuan KPOP tu...tetapi senyuman dan gegaran teteknya ketika berlari anak memang menjadi POJAAN HATIKU!!!!!... Walaneh!!!!!.... pergh...tapi bagi aku la dia memang seksi..dan cantik sebab murah dengan senyuman dan senyuman beliau itu dapat aku simpulkn bukan lah senyuman yang pura-pura.... time dia senyum tu la yang otak aku mentafsirkan yang dia ni memang lawa... tapi yang tak tehennnnnn tu....auwww.... boobsss dia perghhhh lemas papa!!!!!...tau... tapi bukan setakat yang di atas sahaja....pandangan sisi perghhhh memang tonggek...sakit pinggang atukk!!!.. belakang pulak perghhh mantoppp bulat molek bohhh!!!!... kalau buat bini crett dalam... minggu depan dah gi klinik...tahniah anda akan jadi seorang ayah.... di jamin subur...bagus untuk tanaman... kalu tampor... setengah jam vibrate...wakakakkaka .... bab body tu ok dohhh tapi jang jengggg ..rambut!!! kenape la ade karat2x...i tak suka rambut karat2x ni...ai suka rambut hitam-hitam jerr..