Friday, 9 March 2012

BontotLogy

   Dah lama menyepi kerana sibuk menyiapkan kajian-kajian yang tertunda....kajian demi kajian dijalankan dan akhirnya aku memilih bontotlogy sebagai tesis terakhir tapi mungkin tidak adakah bontotlogy akan dijadikan kajian bunuh diri namanya..kajian yang dijalankan bersama seorang rakan yang juga seorang penggemar ,pemakan bontot ayam..tegar dan juga seorang penggemar melihat bontot wanita..takkan nak tengok bontot lelaki...di luar tabii namanya tu.. 
Pemakaian baju yang ketat da singkat boleh menampakkan alur bontot ...

Bontoto leper atau dalam bahasa jahatnya papan lapis  ...kebanyakannya ialah amoi..amoi la...atau pun mereka yang kurus ..kurang menarik perhatian bagi seorang lelaki..mungkin terikut dek bontot pompuan Kpop kot..


Bontot perempuan melayu memang menjadi pujian di kalangan lelaki melayu dan lelaki bangsa lain..dengan bontot yang montok serta ketongekkan di tahap yang boleh memuncungkan mulut seorang lelaki...memang terbaik...


fuhhhhh....memang saja nak kene sebat nie..tanya lah lelaki mana yang takkan kat TIDAK pada bontot seperti ini..sila undi taip AFONTOT dan hantar ke 899


bontot pun bontot jugak...sedap cerita pasal bontot..pakai ketat baju singkat yang tengok sape?? lelaki ...cuba kalau pakai purdah ade yang nak tengok?? takde...lagi bagus orang tak tengok...terpelihara sikit maruah tu...dari pakai seluar ketat dan menampakkan bontot ramai lelaki melihat..freee jer nak tengok..tapi fesyen pakaian sekarang bukan kata nak kata la...dah macam telanjang bulat aku tengok..ketat sana ketat sini tak kira la apa bangsa pun memang menjadi mangsa fesyen...bak kata mereka kalau tak follow fesyen macam tu ....nanti ketinggalan zaman ...zaman pun zaman la bontot kau orang tengok suka la tu..