Thursday, 10 November 2011

Telefon la Aku Balik Wahai Customer Service Yang Celaka...

Helooo...ini incik gundala??...

Mana Wa tak dengar lagi deringan nada telefon bimbit gua dan di skrin terpapar no telefon lu yang membuat panggilan... telefon la weii gua nak celakakan lu... gua nak nasihat lu baik2x macam mana menjadi seorang customer service yang baik...nak suruh wa call balik pulak...DAMN U JUBOR!!!!.

Sunday, 6 November 2011

Edisi Protes Memprotes...Bodoh Punya Lahabau G&L

   Tak tau la apa nak jadi dengan dunia ni.. kebodohan manusia itu sendiri telah menghalalkan satu perkara yang bertentangan dengan norma hidup manusia . Lelaki telah di ciptakan begitu juga dengan perempuan tetapi ada juga yang BAGAL nak mampus memilih perhubungan sejenis iaitu GAY dan LESBIAN. Jika di tanya nak buat macam mana dah takdir kami macam ni..Wuahkahkahkahkahkah...takdir KOROK MU  

26:165 "Mengapa kamu mendatangi jenis lelaki (Homoseks) di antara           manusia

Kaum Nabi Luth 
Seksualiti Merdeka ?? mende la perkara macam ni nak bangkit nak bagi hak bagi pengamal hubungan sejenis ni mendapat hak dan membolehkan mereka berkahwin ...nak kwen sesama jenis ?? bagi yang lelaki Gay .Tuhan dah ciptakan wanita dan bagi Wanita Lesbian,Tuhan dah ciptakan lelaki ...apa lagi yang mereka mahukan dah tentu perkara tersebut sangat bercanggah dengan mana-mana agama pun. Malaysia pun nak buat bende gitu siap ada nak buat perhimpunan seksualiti merdeka konon nak mendesak pemerintah agar mengikut telunjuk mereka bodoh la punya manusia bodoh tahap ape aku pun tak tau la...lembu pun tau beza jantan betina ...sehian-hina anjing pun tau la jantan betina ...nak dapat bala ??