Thursday, 24 November 2011

Inilah dan itulah Karma

Nak di jadikan cerita  sekumpulan kanak-kanak yang bersuka ria main bola sampai tak ingat dunia kerana mereka ingat mereka berada di Marikh barangkali  huhahahahahaha....bermain ...sehinggalah salah seorang dari mereka menjerit " woiii hari dah nak senja aku balik dulu " lalu yang lain menjawab " alahai tak rock la baru senja bukan nak malam.... si penjerit balik dulu terus lebuh meninggalkan segerombolan kanak-kanak yang main bola tak ingat dunia itu tadi.... padang yang senantiasa menjadi anjakan kaki ayam mereka itu selalu saja kecoh dengan jeritan mereka tatkala pasukan mereka menjaringkan gol... dan tiba2x seorang lelaki dewasa yang berjalan dengan mendadakan dadanya yang bidang perutnya ke depan gagah menghayun rotan sepanjang 5 sentimeter itu sambil menjerit..." woi balik...kang aku sebat dengan rotan kang patah tulang belakang!!!!...maka si pemain2x bola yang tak ingat dunia tu tadi lari lintang pukang pulang ke rumah masing2x..bagi si anak yang ayahnya menjerit tadi nak balik rumah kene tol dulu la dik..ZASSSSSSS sedas rotan hinggap di bontot.. sambil mulut si aah tercungap-cungap sebab penat kejar anaknya barangkali ...
itu di kala kita masih kecik... bila dah besar dah ada anak adakah akan terjadinya perkara begitu?? hehehe itulah karma...

Monday, 21 November 2011

Sudah la Ranum...Sedap Di makan Begitu Sahaja...

PERGHHH.....
APA
SKILL
MAU 
PAKAI??

JANGAN TANYA AKU SAPE MANUSIA DALAM GAMBAR NIE...AKU SENDIRI PUN TAK KENAL......

Friday, 18 November 2011

Ternyata Aku bukan Milik Kau

Kata-kata yang akan terlempar dari seorang wanita atau lelaki atau perempuan yang berbisa.... kononnya bisa la.. ada 2 jenis manusia yang suka kata-kata macam nie samada  dia suka di tinggalkan ataupun dah ada yang lain...hahahaha sedih la konon...kahkahkah TAHIK sedih..kalau salah orang cakap mcm ni direct pulak aku rasa dah kene hidang penampar dah ni.. 

Menang Sudah...

Gund pun tak berapa nak faham sangat dengan sebuah negara ni..selalu saje la nak memperlekehkan negara orang lain konon bangsa mereka terlalu bagus...pendidikan mereka terlalu bagus dan macam-macam lagi segala macam yang diperkenalkan oleh negara kita mereka akan kata kita mencurinya dari adat dan budaya mereka??.. Haiyaaaa dah nama pun manusia takkan nak salahkan Tuhan sebab cipta semua manusia sama saja ada kaki,badan,tangan dan kaki   ....memang bangsa kepala banar...betullah...

Wednesday, 16 November 2011

Tuesday, 15 November 2011

ARGHHHH.....ARGHHH...

ARGHHHH AKU RINDU PADAMU...
SETENGAH MATI...
ARGHHH AIR MATAKU 
SETENGAH BALDI ....

Monday, 14 November 2011

Kehadiran dan Jalinan kali yang ke-3

   Aku malas sebenarnya nak melayan ex aku ni... kehadiran kali pertama tu memang la seronok dan bagaikan diri ni tiada yang kosong...tapi bila tidak di pedulikan membuatkan aku jadi tak keruan ( CEHHH) gundah gulana ala gundala...  kali ke dua jalinan kembali... hmmm layanlah walau ada sakit hati...kali ketiga hmmm layanlah...malas aku nak layan manusia macam nie..time senang ingat ke?? time susah baru nak cari...entah lah manusia...manusia..

Sunday, 13 November 2011

The Power of tetek!!!..

Sama tapi tak serupa..
Gambaran belakangnya
    emphhhhhh masih terbayang-bayang akan besar nya buah dada wanita itu dalam fikiran ku..memang menjadi perhatian...walau rupanya tidaklah secantik wanita-wanita penari dalam kumpulan KPOP yang menjadi kegilaan. body tu...lagi la jauh seksi pompuan KPOP tu...tetapi senyuman dan gegaran teteknya ketika berlari anak memang menjadi POJAAN HATIKU!!!!!... Walaneh!!!!!.... pergh...tapi bagi aku la dia memang seksi..dan cantik sebab murah dengan senyuman dan senyuman beliau itu dapat aku simpulkn bukan lah senyuman yang pura-pura.... time dia senyum tu la yang otak aku mentafsirkan yang dia ni memang lawa... tapi yang tak tehennnnnn tu....auwww.... boobsss dia perghhhh lemas papa!!!!!...tau... tapi bukan setakat yang di atas sahaja....pandangan sisi perghhhh memang tonggek...sakit pinggang atukk!!!.. belakang pulak perghhh mantoppp bulat molek bohhh!!!!... kalau buat bini crett dalam... minggu depan dah gi klinik...tahniah anda akan jadi seorang ayah.... di jamin subur...bagus untuk tanaman... kalu tampor... setengah jam vibrate...wakakakkaka .... bab body tu ok dohhh tapi jang jengggg ..rambut!!! kenape la ade karat2x...i tak suka rambut karat2x ni...ai suka rambut hitam-hitam jerr..

Thursday, 10 November 2011

Telefon la Aku Balik Wahai Customer Service Yang Celaka...

Helooo...ini incik gundala??...

Mana Wa tak dengar lagi deringan nada telefon bimbit gua dan di skrin terpapar no telefon lu yang membuat panggilan... telefon la weii gua nak celakakan lu... gua nak nasihat lu baik2x macam mana menjadi seorang customer service yang baik...nak suruh wa call balik pulak...DAMN U JUBOR!!!!.

Sunday, 6 November 2011

Edisi Protes Memprotes...Bodoh Punya Lahabau G&L

   Tak tau la apa nak jadi dengan dunia ni.. kebodohan manusia itu sendiri telah menghalalkan satu perkara yang bertentangan dengan norma hidup manusia . Lelaki telah di ciptakan begitu juga dengan perempuan tetapi ada juga yang BAGAL nak mampus memilih perhubungan sejenis iaitu GAY dan LESBIAN. Jika di tanya nak buat macam mana dah takdir kami macam ni..Wuahkahkahkahkahkah...takdir KOROK MU  

26:165 "Mengapa kamu mendatangi jenis lelaki (Homoseks) di antara           manusia

Kaum Nabi Luth 
Seksualiti Merdeka ?? mende la perkara macam ni nak bangkit nak bagi hak bagi pengamal hubungan sejenis ni mendapat hak dan membolehkan mereka berkahwin ...nak kwen sesama jenis ?? bagi yang lelaki Gay .Tuhan dah ciptakan wanita dan bagi Wanita Lesbian,Tuhan dah ciptakan lelaki ...apa lagi yang mereka mahukan dah tentu perkara tersebut sangat bercanggah dengan mana-mana agama pun. Malaysia pun nak buat bende gitu siap ada nak buat perhimpunan seksualiti merdeka konon nak mendesak pemerintah agar mengikut telunjuk mereka bodoh la punya manusia bodoh tahap ape aku pun tak tau la...lembu pun tau beza jantan betina ...sehian-hina anjing pun tau la jantan betina ...nak dapat bala ?? 

Friday, 4 November 2011

Dia Melukis Guna Kotey jerr..


TIM PATCH

Tim Patch melukis menggunakan zakarnya ...phewwwwww!!!!!!.... tak guna berus beb!!.. guna kotey jer nak melukis tapi  tangan dia jugak yang lebih kira kotey dia tu alatan untuk dia melukis la ganti berus dengan pensil jerr..macam-macam kalau nak popular ni buat bende pelik2x...hahaha cuba try test... buat gini dengan model  pompuan kat depan rasenye tak terlukis lerrr gie tandas melancap terus hahaha

Tuesday, 1 November 2011

Edisi Terakhir Kisah Mencarut The Gundala ( Lelaki Harus Bangga)

  Entri terakhir sebelum aku tamatkan kisah-kisah dan gambar mencarut @ lucah dan bermulanya bulan november ni The Gundala akan memperbanyakkan lagi entri berkenaan politik ...kahkahkahkahkah



 Lelaki Harus Bangga 
 Lelaki Harus Bangga 
 Lelaki Harus Bangga 
 Lelaki Harus Bangga 

Bekas Tetek Terjojol



ISHHH GERAMM!!!!!....Peha tu...

aikkk isap rokok A mild...kahkahkahkahkah

Monday, 31 October 2011

Di manakah keadilan???..

Tak Adil.....memang tak adil sememangnya tak adil
Iklan ubat gigi akan menunjukkan gigi yang putih selepas memakai produk tersebut
iklan syampu dah tentu tunjuk rambut yang berkilat
kalau iklan ubat ketiak kata orang tuanya ...rexona ke ape ke tunjuk ketiak
Tetapi kenapa bila iklan lampin wanita...
tak kira la kotex ke sanita ke ( sanita kotak warna kuning kan?)  tak tunjuk hasilnya!!!!!

Amaran: ini adalah status dari seorang manusia yang ada akaun Facebook yang inginkan keadilan..

ishhhh jeles....jelesss!!!!

Saturday, 29 October 2011

Nabil Vs Zizan ( Negeri Sembilan VS Terengganu)

Eh Bai....den nak tanyo la kan agak2x eh team mano monang pialo malaysia semalam??..
sudah tontu la nogori sembilan Baiii..... dah bobuih dah mulut den cakap nogori masih lagi ekau tak perasan..
terengganu kalah bai...kono 2 - 1 tapi takpo sobab zizan kato eh.. den nak toraiiii....
Dok rok Cetong!!!!!!...

Nabil Zizan 
ambik 2 huruf depan setiap nama dah jadi 

perghhh
perghhh
perghhh
perghhh
perghhh
perghhhhhhh

NAZI

kepada namanya yang terpapar dalam blog ni mahupun peminatnya  jangan pulak jadikan isu kehkehkehkeh...

Friday, 28 October 2011

Gerenti Tak Mengandung Dara dan Keterunaan Terpelihara...

Pernah dengar istilah Dry Humps?? 


 Salah satu babak dalam filem Bad Teacher lakonan Cameron diaz ada adegan dry hump


ni contoh lagi satu berkenaan dengan dry humps

   Salah satu cara memuaskan nafsu tanpa penis di masukkan ke dalam vagina dan tak perlu berbogel..jimat tanpa membeli kondom dan tak perlu risau akan risiko pasangan anda mengandung . Dan yang belum berkahwin tu cepat2x lah berkahwin dan kalau yang belum berkahwin jangan nak menggatal buat bende gini harusnya anda batas dalam perhubungan anda yang belum sah tu..Gunds setakat nak bagi info jerr.. kalau buat jugak ...lantak korang la wakakakaka.... jangan tanya sedap ke tak kat Gunds sebab gunds tak pernah buat lagi...kahkahkah...dan takkan buat sebab belum sah lagi wokehhh!!!!

Thursday, 27 October 2011

Cerpen Pendek: Kisah Mr G Lelaki Dan Perempuan

G = Gundala     X

G =  Gajah      X

G = Gayah       X

G = Google      X

G = G-Strings  Yezaaaaa!!!!



Kisah 1

Ada tikus tak??
kisah dulu-dulu .Rakanku seorang lelaki maskulin sebab dia suka beli majalah maskulin tapi aku setia dengan majalah muzik yang sudah menjadi darah dagingku ketika zaman study aku..cerita balik pasal kawan aku tadi kerana kemaskulinan nya itu dia memang agak terikut dengan fesyen-fesyen terkini..tak tertinggal jugak fesyen seluar dalam lelaki .macam biasa la gaji dah masuk shopping sakan la dan memasing nak ganti celana dalam..."uiii G string lelaki..." katanya dengan bangga membeli hampir sebulan G string beliau menjadi bahan jenaka rakan-rakan serumah. ada kisah di sebalik G string itu ketika kami berkonvoi pulang ke kampung tertiup angin dan menampakkan bahagian belakang badan dan ternampak la akan tali G strings warna kehitaman itu menonjol di pungkok beliau..dan kebetulan pula di belakang awek ex-5 tersenyum lebar melihat kejadian yang telah tertulis itu.Namun bangganya beliau terhadap spender G string itu tidak kekal lama kerana ibunya sendiri telah memotong tali spender G strings beliau itu sambil berkata " Jang spender apo la ekau boli ni pelik benar mak tengok ni ha.. laaa terkeluaor bonang mak gunting yo... kahkahkahkah... " mak...la hai yang mak gi gunting tali spender den kenapo!!!.. la mak tau ingatkan benang spender terkeluar..paling aku teringatla dia kata pakai spender macam ni senang jer selak tali kalau nak berak...



Kisah 2

Sosak dado den..
Sedang aku berjalan-jalan di sebuah pasar raya dengan menolak troli di iringi oleh awek aku ...maka terpandanglah seorang pekerja pasaraya tersebut menongengkan dirinya untuk mencapai sesuatu yang di luar keupayaannya  maka terlihatlah akan tali spender G string beliau .... dah lah lawa tapi bontot ko telah ku masukkan dalam data kepala otak aku...kahkahkah... bukan macam bontot dalam gambar tu...maunya muntah tanpa henti dalam seminggu.. 

Tuesday, 25 October 2011

Gundas Special Edition....GUNDAS!!!!


Dua Insan Sekolah Bercinta

Ayat-ayat yang di kategorikan gatal kelentit Level 4 dek virus cinta sang remaja yang bersekolah ....


   rindu hero sye...sye na tgor hero sye ...p.....sye tkodd atiyy sye mseyh lom muadd tok awk..sye na awk tawu..sye miz  awk..sgad-2 wak..


KahKAHkAHkHa... terok betul dak2x skrg uw... kecik2x tak nux belajaw agame...banyak sgt tgok citew korea uh...
( eh Gunds pulak terikut cara2x penulisan budak sekarang kahkahkahkah)ni la generasi yang akan melahirkan anak-anak luar nikah dan anak-anak yang bakal di buang di lokasi yang tidak di ketahui umum.. 

Saturday, 22 October 2011

Thursday, 20 October 2011

Gambar Lelaki Celakak

SUKE LA AMBIK GAMBAR GINI???... TAK LAMA LAGI BERUK 2 EKOR NI RASE MCM DORANG BUAT KAT ANAK ANJING TU....KAHKAHKAHKAHKAHKAH... FUCK TAK FUCK..KENA BALAS BALIK LARAT NAK TUNJUK JARI TENGAH TU??? INGATLA TUJUAN BINATANG DI CIPTAKAN KAT DUNIA ATAS ALASAN APA??

FUCK 

Wa mau Merayu ( Melayu) Maaaa..

terlalu menonjol...sihat bak juara 
    Wa tala tolak joloh (jodoh) sama melayu maaa...tala hattt munya maaa... lia olang makan nasi lemak wa pun makan nasi lemak maaa... lia olang suka makan yong tao fu wa pun makan juga maaa... satu bende saja melayu, cina tala boley makan tapi masuk ikut mulut juga maa!!!.... mintak lokok ( rokok)  sebatang!!!.. memang umphhhh amoi cina ni... kekuatan dan aura yang ada pada amoi cina adalah senyuman mereka dan ketika panas terik membayangi cahaya matahari pipi mereka akan merah euwwww manyak cutee... macam amoi HOT kat gambar sebelah ni...FUhhhhh.... laju pernafasan Gund menandakan yang gun normal dan bernafsu terhadap kaum yang berlainan jenis alat kelamin perghhh " julie mali wa belanje lu makan tembikai" wahahahaha... kalau dapat jadi bini ni akan ku didik dengan ilmu agama dan menjadikannya antara golongan wanita@ muslimah  penghuni syurga ...kalau separuh orang akan komen "kalau aku dapat si julie ni sebulan 1hari 4 jam aku tak keluar rumah ..." asyik kerja nak beromen bila lagi nak beramal berooo...!!! ingat hidup sampai tahun 2020 ke?? kahkahkahkah.... ( aku ku tutup segala yang terdedah ... yang boleh melihatnya adalah aku... jika aku suaminya nya... :P

Wednesday, 19 October 2011

Entri Marathon..

Ni la entri Marathon namanya sebab idea mencurah macam air hujan yang turun mencurah dari atap zink kandang lembu tok aki aku.. kenapa ada unsur lucah dalam entri aku kebelakangan ni??..kerana  
IKUT SUKA AKU LA BLOG AKU... Tapi tujuannya memang la tidak berentrikan benda-benda tersebut tapi atas sebab yang munasabah ... aku cuma meluahkan perkara sebegitu di blog ini saja bukan di laman sosial yang popular tuhh...segan huahuahuahuahua....dah la nak tido... esok banyak kerja mau di beresin!!!..di opis ..

Alahai....ni pun Yoko jugak ( Hasil Carian google)

  Dengan niat murni lagi suci ....jiwa yang tenang dengan tidak di serabutkan dengan hal-hal yang boleh membangkitkan nafsu .Maka pantaslah  jari jemariku menaip Yoko-yoko iaitu sejenis ubat jenis sapuan yang di gunakan oleh pakcik2x makcik2x abang2x kakak2x yang sakit urat sendi lutut,belakang..dan hasil carian yang agak mengejutkan iaitu ...
  • Yoko ( bini mendiang john lennon) 
  • Yoko Kumada ( model seluar dalam kot) 
  • Yoko Mitsuya ( kerani sekolah kebangsaan jepun) 
Yoko matsugan
Ni baru betul yoko-yoko...  
  

Lelaki Sangap Makan Tembikai


Tembikai @ Watermelon dulu Gunds ada seorang awek.... aku belanja dia makan tembikai .Lepas dia makan tembikai tetiba jer dia muntah.... Eh??? awak mengandung?? terus di tampor aku
 ( tamparan mesra)  ...lepas dari itu kalau bergurau mesti berkaitan dengan tembikai ....akhirnya dia tinggalkan aku kerana gurauan tembikai yang melampui batas...sedangkan aku cerita pun dia boleh nak   muntah.. Perghhh!!!!...kahkahkah...dan sejak dari peristiwa itu juga aku mengharamkan diriku memakan tembikai sebab aku pun nak termuntah... 

Monday, 17 October 2011

Teruk Betul Pakaian manusia ni sekarang 
COMEL+ KETAT SELUAR+ LURAH DENDAM = hOLEYYY

Sunday, 16 October 2011

kesuburan Korok MUng!!!!...

Festival Makan Kucing + Peru + Meningkatkan Kesuburan + SUbur Yang Amat = Sungguh Bongok 

Tuesday, 11 October 2011

Nasib Si Bayi

  Tidak kira mereka lahir dari hubungan yang sah dan hubungan yang haram oleh pasangan yang halal dan yang haram.. Lahirnya mereka di muka bumi ini di hukum oleh penzina yang terlanjur dan membenihkan mereka menjadi manusia. Beberapa berita yang mengejutkan manusia lain yang hanya akan berkata " eh kesiannya ..."eh kejamnya !!"

  • Bayi di campak dari tingkat 2 oleh ibunya ( Malaysia)
  • Bapa meliwat anak yang berusia 23 hari ( Malaysia)
  • Seorang bapa sanggup makan bayinya untuk satu ritual di Papua New Guinea.
Jelaslah manusia di akhir zaman ini makin kejam dan tidak berperikemanusiaan...terus hanyut di buai hiburan dunia yang tidak menjanjikan bau-bau syurga..

Awek Mata Bulat VS Lelaki Mata Sepet



Lawa.... Bab Laki mata sepet tu caru la sendiri...bagi taik2x KPOP HARHARHARHAR...... 

Monday, 10 October 2011

Ambe tak mboh nok tau sape Mung!!!..

Musuh angry bird
   Sungguh la wehhhh ambe dok kenal natang  budok nie... Ambe perasang sebab budok gila benar ke budok laki ni...AIm...... first time ambe tengok alohhh Justing bieber malesia ko??? KOHKOHKOHKOH!!!.... berat sungguh la budok le nie mengangungkan artis yang buat punoh agama... tanda kiamat manusia mengagungkan para2x penghibur@artis ..budok ni bagi budok seusia dengang ia oowwwwhhhh.... puji sokmo macho,comel ,mate hok sek manusia yang minat iye...memang gitu.. kalu bagi mate ambe ni ?? aloh !!!!... budok ni telinge tindik doh sebelah...berat 66 sungguh la weyy.. besar sekek nanti gi ambik gambor dengan budak puang
 tepi kolang..KOHKOHKOH... koya henseng!!..KOYA COMEY..

Aman Terjaga Vagina nya...PEACE

Care bergambor  masa kini ....amber rase la..dengan tangan V atau pung Peace yg di terbalikkan.. boleh di defininasikan seperti di bawah...
  • Saya sedia untuk kangkang bila-bila masa
  • Vagina saya bebas utk sesiapa saja..
  • 2 jari boleh masuk punn..... 
  • Boleh bertahan untuk 2 jam 
  • Klimaks dalam masa 2 minit sahaja..
Kokokohkohkohkohkoh..... natang budok mane la buat mende gini.. 

Tips Menjaga Anak..

Tolonglah jangan pakaikan anak-anak anda dengan kostum monyet,beruk.chimpanzee atau spesis 2x beruk yang lain...  Kalau tengok gambar tu mesti ramai akan cakap....Uiiiiii Sooo CUteeee.....

Mengaku Dara Padahal....

Kami Dara anda Bagaimana???

Sunday, 9 October 2011

Cara untuk Diet Paling Simple..

Berat badan anda bertambah??... Mahu berat bdan yang ideal ?? ini cara-caranya lihatlah video tersebut sehingga habis...dan dengan cara ini anda tidak akan makan daging selama seminggu... lepas seminggu makan balik ...dan kalau terlampau banyak makan daging tonton lagi video tersebut.. Dengan cara ini anda dapat mengurangkan berat badan... Tapi hohoh ada tapinya anda haruslah mengamalkan senaman...jangan control makan jerr senaman penting yerr..

Saya Tara Faham....

Customer: Ane..... makanan apa yang sedap kat sini selain ,nasi...

Waitress : Aaaaa... roti la,mee goreng mamak ,rojak  roti arab..

Customer: aaa kasi roti arab la..

Waitress :  Roti arab mau ,kaya ,daging,ayam,tulur ( telur) 


Customer:  kasi ayam laaa... tapi ayam apa?? goreng ka rebus ka...


Waitress : itu ayam hancur...


Customer: Hah?? ayam hancur... tak mau la...


Waitress: Boss...itu ayam juga laaa...  


Customer: tak mau... u buat roti arab taruk itu ayam goreng !!!!( dengan nada yang tinggi)


Waitress: Wokeh... ( terus jumpa tokey kedai mamak tu pasal hal roti arab + ayam goreng) merapu ntah ape

Lalu si tokey kedai mamak terus mengarahkan specialist dalam membuat roti arab yang dipesan pelanggan tersebut sambil menepuk dahi...dan merepek dalam bahasa india yang aku sendiri tak faham tapi boleh agak dia cakap ape...dengan kelakuan menggeloeng kepala.. Customer tersebut terus membuka buku novelnya muka surat 113.  Apa yng terjadi kepada customer tersebut Gund sendiri tak tau..samada terkejut atau ape...
Roti arab - Sumber Google 

Saturday, 8 October 2011

Sabor la sikit... berapa bulan sangat pun..

  Terkejutz,terkesima sebab baca satu berita yan mengejutkan mengenai seorang manusia yang sanggup meliwat anaknya yang baru saja berusia 23 hari...puncanya isteri tidak mahu melayan nafsu serakahnya,anak pulak jadi mangsa perghhhh memang hodoh la perangai manusia ni.. Patut di jatuhkan hukuman HUDUD!!!..

Lelaki/Bapa + Isteri baru bersalin /Pantang+ Lelaki/Bapa + Nak Seks+ Isteri Tak Mau+Kerana Dalam Pantang  = Liwat anak sendiri   .. 100% saya sokong Hukuman HUDUD di jalankan 

Friday, 7 October 2011

Uiiiiii.....DIA MEMANG HEBAT

   
Teruk betul punya PA kerajaan.. kerja puluhan tahun, ada sampai 30 tahun kerja gaji masih bawah RM 2000.. betullah gaji sama dgn negara mundur.. aku berbelas tahun kerja kat syarikat GLC gaji aku dah RM7000.. pangkat senior executive.. rumah banglo, kereta honda civic 2.4, second car toyota altis.. aku kerja pakai peralatan ipad samsung galaxy, iphone4 jenama apple, masih bujang, adik aku seorang kat petronas dan seorang lagi kat bank rakyat.. bonus akhir tahun nie 5-6 bulan.. jejaklah RM12,000.. sorry la PA, anda semua ketinggalan zaman dari segi gaji dan gred serta pangkat..

ALLAH YANG MEMBERI REZEKI... JANGAN SAMPAI DI TARIKNYA REZEKI ANDA ITU... 

Wednesday, 5 October 2011

Macam La Aku Pernah Pakai Epal

  Orang duk sibuk2x pasal  buah epal ke 5 ni nak keluar.. macam la aku pernah pakai. Pernah jugak usik2x.. tapi tak menarik hati dan menarik duit di dalam poket.epal tak pakai apatah lagi buah beri hitam ..mungkinkah lobak akan menjadi kegilaan manusia suatu  hari nanti...sekarang ni pun pakai nokai dengan Sunny erikson jerr.. 

Tuesday, 4 October 2011

Statement Manusia a.ka.a Melayu Moden oreng KeyLLL... (segelintir)

Pada I, sekarang zaman modern, piercing atau pun tindik2 ni da menjadi trend N fesyen.. Begitu juga dgn tattoo.. It's juz body art.. Nothing wrong wit that..

KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH  

Sia-sia kau hidup!!!!...

  Bak kata pepatah yang kasar bunyinya ...kecik2x tak nak mampus dah besar menyusahkan orang. " sia-sia kau hidup!!" tapi liat sangat nyawamu nak tercabut. Takdir sudah engkau hidup lagi

Saturday, 1 October 2011

Baju Pengantin

Baju pengantin pasangan artis yang baru berkahwin baru-baru ni akan di pamerkan di sebuah muzium ...tak tau la muzium negara ke muzium ape ...

          KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHK

Malunyerrr....

 MALU

     Dah la lambat ....salah masuk office pulak tu...nak buat macam mana bukan tempat aku pun....kahkahkahkahkah  adoiii ni la kalau bukan tempat yang kita biasa jadi macam ni la... betapa malunya ...nasib baik la office tu ada 2 3 orang jerr yang bekerja pada hari sabtu  .kalau ramai dalam opis tu maunya malu gila aku di buatnyer...dengan tujuan nak hantar laporan jerr kat opis kuantang nie....hehehe malu bebenor wehhh..//

Wednesday, 28 September 2011

Tak Pelik la..Dunia mereka memang macam tu..

  Bak kata seorang rakan opis aku bercerita mengenai dunia artis yang berkahwin sesama artis ...kenapa mereka kalau dah beranak pinak lepas tu bercerai?? bab bercerai ni bukan setakat artis saja tetapi manusia lain selain artis akan bercerai jugak . Sudah ketentuan dari Allah terima lah seadanya kerana Dia lebih mengetahui  akan perjalanan hidup hambaNya

Monday, 26 September 2011

Perghh 4 ribu ... Aku 1 jerr dah la..

 Ron Jeremy  melakukan hubungan seks dengan 4 ribu wanita sepanjang hayatnya...Perghhh!!!...siap kira lagi tu rekod peribadi tol!!!.. Memang la 4 ribu wanita sebab orang tua ni pun salah seorang pelakon porno yang masih aktif berlakon perghhhh lagi sekali !!!...gila la...4 ribu gadis dosa dah tentu beribu kontena...

Kasut itu Shoes

Tekeng-Teking

Air yang paling malu nak keluar...?? nak keluar jer sorok2x...jawab kalu mung pandai sangat!!..
aku bagi mung kepok lekor perisa cokelat!! 

Erkhhhh....

 Di uploadnya gambar seksi berseluar pendek dan baju ketat yang menampilkan bentuk badan dan dada yang montok...
komen sahabatnya " wow pic ni smart sweyh!!!!... ( smart?? buat adik aku bangun ader la...)

Thursday, 22 September 2011

Banyak Ayam yang mati EDISI Malam Jumaat

 Banyak ayam yang mati...kerana terlibat dengan kemalangan bukan kerana di baham oleh hantu raya seperti cerita jiran tetangga anda pssstttt!!!... "orang sebelah tu bela hantu raya !!" "oh yer ke?" yerr...habis ayam aku satu reban di bahamnya..." 

Kemalangan sebuah lori yang membawa ribuan ayam .Mujur pemilik kereta peugeot tersebut selamat dan hanya mengalami kecederaan ringan... nasib nak hidup lagi...tapi kalu tengok keadaan macam ni memang takde harapan la..
"ohhh yer ke satu reban di bahamnya??? ish...ish..ish...kenyang sangat la yerr....